Clinica Medicala Floare de lotus image
Clinica medicala Floare de Lotus Bucuresti ofera pacientilor sai servicii medicale complete, expertiza si practici medicale moderne, de o calitate care se ridica la standardele europene.
Medicii deosebiti din cadrul clinicii sunt concentrati, fara exceptii, asupra binelui pacientului, oferind, cu succes, servicii de sanatate din majoritatea specialitatilor medicale, de la diagnostic pana la tratament.

In spatiile moderne, adecvat amenajate activitatilor medicale, dotate cu aparatura performanta, de ultima generatie, oferim sanatate prin profesionalism si calitate, cu ajutorul specialistilor interesati in identificarea celor mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra.

Ca centru de diagnostic si tratament, reprezentat de medici specialisti, dispunem de o baza de tratamente moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie, care ne ajuta sa imbratisam o abordare centrata pe nevoile specifice ale pacientului si pe calitatea actului medical. Toate acestea, spre binele celor care ne aleg si ne onoreaza cu increderea lor, de fiecare data cand ne calca pragul.