Clinica medicala Floare de Lotus Bucuresti ofera servicii medicale intr-o gama larga de specialitati, oferind solutii optime de diagnostic si tratament pentru:

• Recuperare Medicala, Fizioterapie, Kinetoterapie, Osteopatie, Neurologie, Reumatologie, Ginecologie, Diabet si Nutritie (Diabetologie), Ortopedie, Ecografie, Ozonoterapie, Homeopatie, Medicina Generala, Medicina Muncii, Acupunctura.

Scopul nostru este de a crea o legatura stransa cu toti pacientii nostri, oferindu-le servicii medicale eficiente, de inalta clasa si, bineinteles, accesibile. Pentru noi, nevoile pacientului sunt pe primul loc. Este si unul dintre motivele pentru care planurile noastre de diagnostic si, ulterior, de tratament, sunt personalizate, individualizate in functie de patologia si complexitatea problemei de sanatate.

Misiunea noastra este de a contribui la starea de bine a pacientilor prin furnizarea unor servicii medicale ireprosabile, prin educatie, cercetare si prevenire. Valorile care ne ghideaza misiunea reprezinta expresia viziunii si intentiilor noastre, de aici fiind nelipsite respectul, compasiunea, integritatea, munca in echipa si excelenta.

Floare de Lotus pune la dispozitie servicii medicale intr-o gama larga de specialitati, solutii optime de diagnostic si tratament pentru cele mai importante discipline, precum si medici pregatiti sa ofere tot ce este mai bun in materie de consultatii, diagnostice si tratamente. Prin efortul dedicat al echipei, relatia medic-pacient se va baza intotdeauna pe incredere, specialistii avand o experienta deosebita la orice nivel.

Ingrijim trupul, mintea si sufletul tuturor celor care ne aleg pentru tratamente medicale de exceptie, promovand, ca viziune proprie, o cultura noua in domeniul sanatatii, materializata prin obiective majore precum mentinerea starii generale de sanatate la un standard inalt, stabilirea precoce a unui diagnostic de certitudine, initierea rapida a unei terapii individualizate, urmate de aplicarea si respectarea cu rigurozitate a unor protocoale specifice de recuperare medicala.

Am ales sa nu tratam boala, ci pacientul. Este deviza pe care medicii din clinica medicala Floare de Lotus Bucuresti o imbratiseaza cu fiecare nou-venit. Va vedem cu particularitatile dumneavoastra, cu nevoile dumneavoastra, mai presus de boala sau afectiunea specifica. De aceea, recomandarile si tratamentele concepute de specialistii nostri sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte, datorate unei investigatii amanuntite, acuratetii in diagnostic si celui mai bun plan de actiune.