Terapie cu Ozon

Reprezinta un tratament revolutionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afectiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire.

Aflați mai multe

Terapii antistress

Se considera ca 87% din romani sunt afectati de stresul cotidian.

Aflați mai multe

Terapia Durerii

Durerea reprezinta o reactie fireasca a fiecarui organism, atunci cand ceva nu este in regula cu el.

Aflați mai multe

Terapii intravenoase

Terapiile intravenoase sunt perfuzii care contin vitamine, minerale, antioxidanti si micronutrienti cu rol benefic asupra organismului. Administrarea intravenoasa permite o absorbtie superioara si garantata precum si administrarea unor doze mari de substante.

Aflați mai multe

Tratament pentru oboseala cronica

Cauza o reprezinta suprasolicitarea, munca in exces, tensiunea interioara, criza permanenta de timp

Aflați mai multe

Estetica regenerativa

Regenerarea este un proces prin care se restabileste structura si functia sistemului afectat. Elementul principal il constituie folosirea propriilor resurse ajutand celulele sa-si restabileasca functia.

Centru pentru tratamentul MENOPAUZEI

Menopauza este o perioadă prin care trece fiecare femeie la un moment dat în viaţă. De asemenea, menopauza este un proces firesc, pe care unele femei nu-l resimt decât foarte putin ca pe ceva neplăcut, dar care poate crea destule neplăceri.

Centru pentru tratarea INFERTILITATII

Se estimeaza ca 10-16% dintre cuplurile din Romania se confrunta cu aceasta problema. Cauzele infertilitatii feminine pot fi dificil de diagnosticat. Exista multe tratamente disponibile, care depind de cauza infertilitatii.

Nutritie personalizata

In orice afectiune acuta sau cronica regimul igieno-dietetic este pilonul principal in vindecarea acestora.

Ecografie

Prin intermediul ecografiei pot fi determinate dimensiuni ale organelor interne, pot fi evaluate structurile interne ale organelor și evidențiate anumite leziuni, totul în baza imaginilor obținute în timp real cu ajutorul ultrasunetelor.