Homeopatie

Homeopatia este considerata medicina viitorului, practicata pe scara larga pe intreaga planeta, de catre mii de medici, fiind sustinuta de cateva zeci de milioane de adepti.

 Serviciile de homeopatie ale clinicii Floare de Lotus Bucuresti trateaza bolile intr-o maniera profunda, tinand cont nu doar de simptomele fizice, ci si de cele emotionale ale pacientului.

Cum sunt preparate medicamentele homeopatice?

Medicamentele homeopatice contin substante provenite, in mare parte, din natura, ele fiind de origine vegetala, minerala sau animala. Totodata, pot cuprinde substante sintetice, hormoni, substante biologic active - cu particularitatea mentinerii elementului comun, care consta în metoda de preparare specific homeopatica.

Prepararea medicamentelor homeopatice se efectueaza dupa tehnologii riguroase, transmise si perfectionate in decursul a sute de ani, in laboratoare specializate, sub un control strict al calitatii si puritatii.

Procesul consta in dilutia in trepte sub forma de serii standardizate, prin agitarea dupa o metoda specifica a solutiilor intre treptele de diluare, cunoscuta sub denumirea de „dinamizare” sau „potentare”. In acest fel, este complet anihilata toxicitatea substantelor, pastrandu-se in solutie doar informatia pe care acestea o contin - informatie corelata cu simptomele pe care le-ar fi putut produce in cazul in care nu ar fi fost diluate.

Conditiile tratate de homeopatie

Homeopatia este utilizata cu succes pentru o mare varietate de probleme de sanatate, mai grave sau mai usoare, inclusiv unele boli cronice:

• Depresii 

• Alergii 

• Migrene 

• Sindromul oboselii cronice 

• Artrita reumatoida 

• Sindromul colonului iritabil 

• Sindromul premenstrual.

Prin homeopatie pot fi tratate, de asemenea, unele probleme minore precum vanataile, durerile de dinti sau de cap, senzatia de greata, tusea si racelile. Insa orice boala, fie ea acuta sau cronica, poate fi tratata homeopat.

Cum decurge consultatia la medicul homeopat?

Apeland la serviciile unui medic homeopat din clinica noastra, cei interesati trebuie sa stie ca intalnirea va decurge ca la orice consultatie medicala. Aceasta are la baza o discutie, urmata de examinarea fizica a pacientului si, bineinteles, interpretarea medicala a rezultatelor primite in urma anumitor investigatii.

In plus, medicul specializat in homeopatie,  va acorda o atentie deosebita fiecarui detaliu legat de:

- simptomele pacientului; 

- asocierea simptomelor; 

- conditiile de agravare sau ameliorare; 

- cronologie; 

- istoricul si conditiile de aparitie a bolii; 

- tipologia si personalitatea pacientului; 

- multe date personale precum starea relatiei cu familia; 

- modul pacientului de reactie la diferite situatii si nu numai.

Avantajele homeopatiei in clinica Floare de Lotus

Poate mai putin cunoscut este faptul ca o stare de sanatate dereglata poate fi reversibila, organismul avand uimitoarea capacitate de a se reechilibra prin resursele proprii, insa nu o poate face din cauza unor blocaje la nivele bioinformationale.

Administrarea medicamentelor homeopatice intervine tocmai in astfel de situatii, declansand activarea unor resurse compensatorii ale organismului, care il vor sprijini sa beneficieze de o stare de echilibru a sanatatii. Astfel, medicamentul homeopatic devine un activator sau catalizator al puterii de autovindecare, actionand, prin informatie, atat la nivel organic sau fizic, cat si in sfera emotionala.


Homeopatie, Acupunctura , Fitoterapie, Aromaterapie – Dr. Cristina Bogdan

  • CONSULT - 400 RON;
  • CONTROL - 280 RON;
  • CONSULT COPIL -  300 RON;
  • CONTROL COPIL -  200 RON;
  • ACUPUNCTURA - 150 RON/ sedinta 30-45 min;